Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

+420 775 712 342(9:00 - 16:00 hod)

Poštovné zdarma

Poštovné zdarma od 1 400 Kč.
ZJISTIT VÍCE

Vzorečky zdarma

Zasíláme vzorečky k tisícům tapet.
ZJISTIT VÍCE

Tapety na míru

Vyrábíme tapety na míru.
ZJISTIT VÍCE

MODERNÍ TAPETY RASCH

Kvalitní německé tapety Rasch dominují mnoha vzory a krásnými barvami, které se hodí do každého moderního interiéru!

 


LUXUSNÍ TAPETY VERSACE

Luxusní tapety na zeď z vliesu nabízí velmi unikátní design. Prestižní značka tapet uspokojí potřeby i náročným klientům. Vhodné do reprezentativních interiérů.

Luxusní tapety na zeď Versace

 


TAPETY V IMITACI DŘEVA

Kdo je příznivcem přírodních materiálů, ten určitě ocení tapety na zeď v dekoru dřeva. Vdechnou Vašim interiérům nový život!

Tapety Decoworld

 


TAPETY PRO KLUKY A HOLKY

Katalog tapet Boys and Girls 5 zahrnuje tapety pro děti a tapety pro mládež. Široká nabídka roztomilých tapet v několika barevných provedení.

 


VLIESOVÉ FOTOTAPETY

Představujeme Vám vliesové fototapety vysoké kvality, které se vyrábí v ČR. Špičková kvalita a rychlost dodání jsou u těchto tapet samozřejmostí! Veškeré vliesové fototapety se vyrábí na zakázku.

Vliesové fototapety

Podporuje mojeID

Užitečné...

arr3Tapety na zeď - spotřeba rolíTAPETY - VÝPOČET SPOTŘEBY ROLÍ Máte jasno, že budete na stěnu aplikovat interiérové tapety na zeď?... arr3DOSTUPNOST A DOPRAVATapety na zeď on-line Objednáváte z našeho e-shopu tapety na zeď, fototapety či jakýkoliv jiný...

KONTAKT

Masarykova 1021, Orlová 4
info@fototapety-tapety.cz
tel: 775 712 342
napište nám
info@fototapety-tapety.cz

ZBOŽÍ V AKCI

Cena 300,00 Kč
skladem
Cena 342,00 Kč
skladem
Cena 239,00 Kč
skladem

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů