Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

+420 775 712 342(9:00 - 16:00 hod)

Poštovné zdarma

Poštovné zdarma od 1 400 Kč.
ZJISTIT VÍCE

Vzorečky zdarma

Zasíláme vzorečky k tisícům tapet.
ZJISTIT VÍCE

Tapety na míru

Vyrábíme tapety na míru.
ZJISTIT VÍCE

MODERNÍ TAPETY RASCH

Kvalitní německé tapety Rasch dominují mnoha vzory a krásnými barvami, které se hodí do každého moderního interiéru!

 


LUXUSNÍ TAPETY VERSACE

Luxusní tapety na zeď z vliesu nabízí velmi unikátní design. Prestižní značka tapet uspokojí potřeby i náročným klientům. Vhodné do reprezentativních interiérů.

Luxusní tapety na zeď Versace

 


TAPETY V IMITACI DŘEVA

Kdo je příznivcem přírodních materiálů, ten určitě ocení tapety na zeď v dekoru dřeva. Vdechnou Vašim interiérům nový život!

Tapety Decoworld

 


TAPETY PRO KLUKY A HOLKY

Katalog tapet Boys and Girls 5 zahrnuje tapety pro děti a tapety pro mládež. Široká nabídka roztomilých tapet v několika barevných provedení.

 


VLIESOVÉ FOTOTAPETY

Představujeme Vám vliesové fototapety vysoké kvality, které se vyrábí v ČR. Špičková kvalita a rychlost dodání jsou u těchto tapet samozřejmostí! Veškeré vliesové fototapety se vyrábí na zakázku.

Vliesové fototapety

Podporuje mojeID

Užitečné...

arr3Tapety na zeď - spotřeba rolíTAPETY - VÝPOČET SPOTŘEBY ROLÍ Máte jasno, že budete na stěnu aplikovat interiérové tapety na zeď?... arr3DOSTUPNOST A DOPRAVATapety na zeď on-line Objednáváte z našeho e-shopu tapety na zeď, fototapety či jakýkoliv jiný...

KONTAKT

Masarykova 1021, Orlová 4
info@fototapety-tapety.cz
tel: 775 712 342
napište nám
info@fototapety-tapety.cz

ZBOŽÍ V AKCI

CO PRÁVĚ FRČÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů